• Proiectul AGELESS
  • Echipa AGELESS

Proiectul Ageless

Proiectul Ageless

Ageless – Shoes, Sneakers & more

Ageless este proiectul situat pe locul I în cadrul competiției #CRAF 2019, având ca scop realizarea unui atelier specializat de curațare, recondiționare și personalizare a articolelor de încălțăminte.

Ageless este primul și cel mai mare atelier de acest fel din Sud-Vest-ul României, născut din dorința de a ajuta oamenii care nu își permit să își achizitioneze frecvent încălțăminte nouă, ideal pentru cei ce doresc să prelungească viața unei perechi de încălțăminte.

Cu toții putem contribui la combaterea poluării, iar noi ne propunem să reducem numărul articolelor de încălțăminte care ajung la groapa de gunoi datorită degradării, prelungind perioada de viață a acestora prin intermediul proceselor derulate în cadrul #Ageless.

Serviciile puse la dispoziție de #Ageless, sunt:

  • Curățare manuală;
  • Curățare automată;
  • Curătare cu abur;
  • Recondiționare (albire talpă, îndepărtare cute material, revopsire midsole, revopsire parțială, revopsire totală, lipire încălțăminte, reparare perne de aer);
  • Personalizare ( manuală, machete grafice).

Totodată, prin intermediul acestui proiect încercăm să venim în sprijinul comunității, organizând periodic campanii de colectare de încălțăminte, pe care o curățăm, recondiționăm și mai apoi o donăm către persoanele provenite din medii dezavantajate.

Echipa AGELESS

Fudulache Ovidiu - Manager de Proiect;

Milici Alexandru - Responsabil cu Logistica;

Popescu Oana Maria - Responsabil cu Design-ul Grafic;

Deaconescu Ovidiu - Tehnician;

Ilina Cosmin - Tehnician;

Ntemos Marios - Tehnician;

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță