• Proiectul GERMIPLANTS
  • Echipa GERMIPLANTS

GERMIPLANTS

GERMIPLANTS

GERMIPLANTS

La nivelul comunității regionale există un interes crescând al populației pentru ceea ce înseamnă adoptarea unui stil de viață și alimentație sănătos, atât la nivel de consum natural cât și din punct de vedere curativ, prin tratamente naturale și diete echilibrate din punct de vedere nutritiv.

Principalul obiectiv al proiectului GERMIPLANTS îl reprezintă înființarea unei sere de cultură, producție și procesare de alimente naturale de tip germeni, lăstari și plante medicinale și aromatice.

Obiectivul specific 1 - inițierea și dezvoltarea la nivelul comunității regionale al unui program de educație alimentară verde, prin cultivarea și producția de germeni, lăstari, plante medicinale și aromatice.

Obiectivul specific 2 - inițierea, dezvoltarea și modernizarea unei linii de ambalare, procesare și distribuție a produselor marca GERMIPLANTS, la nivel regional și national.

Obiectivul specific 3 - inițierea unui program de integrare socială a unui grup de 7-10 reprezentanți din categorii vulnerabile, prin activități de recoltare și ambalare de plante medicinale/aromatice.

Inițiativa privind înființarea GERMIPLANTS are la bază impactul direct și probat, la nivelul comunității regionale, prin interesul activ și continuu al beneficiarilor GRENA (proiect CRAF), pentru extinderea culturilor cu produse de tip germeni, lăstari, plante medicinale și aromatice.

Echipa

Serbanoiu Ionut

Pencea Catalin

Sprincu Mihai

Rijnita Madalina

Grosaru Cristian

Bosa Daniel

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță