• Proiectul CLASS
 • Echipa CLASS
 • Media

Proiectul CLASS

Proiectul CLASS

C.L.A.S.S.
The Centre of Learning Assistance for School and Society

Proiectul răspunde nevoilor societății privind EDUCAȚIA, contribuind la DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR SUSTENABILE prin inițierea și dezvoltarea de activități educative. Acestea au ca scop dezvoltarea de competențe individuale (stima de sine, încrederea etc.), competențele sociale (respect, comunicare, cooperare etc.), precum și a cunoștințelor generale și lingvistice, necesare dezvoltării personale și profesionale în concordanță cu cerințele actuale.

Misiunea noastră este aceea de a crea un mediu bazat pe satisfacerea nevoilor fundamentale de integrare, afirmare și recunoaștere socială, a membrilor săi, concomitent cu crearea de cunoștințe și abilități necesare atât în activitățile comune, cât și individuale.

Centrul C.L.A.S.S. oferă un mediu în care este promovată cooperarea, sprijinul și respectul reciproc în comunitate, după principiul valorizării individului și în acest sens, oferă două programe educaționale distincte:

PROGRAMUL C.L.A.S.S. AFTER-SCHOOL

Orele de după școală se transforma într-un timp foarte productiv și distractiv pentru elevi prin fluxul de activități realizat:

 • Activități educativ-recreative
 • Ateliere de dezvoltare personală
 • Efectuarea și verificarea temelor pentru acasă
 • Play and Learn - Atelier de limbi moderne

PROGRAMUL C.L.A.S.S. PENRU LIMBI MODERNE

Credem cu tărie în puterea comunicării!

Programul C.L.A.S.S. pentru Limbi Moderne oferă, prin atelierele desfășurate, un cadru prietenos în care poți să înveți și să te dezvolți, fiind încurajată comunicarea, astfel încât să înregistrezi progrese cât mai facil:

 • Ateliere de Limba Engleză
 • Ateliere de Limba Germană
 • Ateliere de Limba Spaniolă
 • Ateliere de Limba Franceză
 • Ateliere de Limba Italiană

Echipa CLASS

Ciobanu Ionela Miruna

„Studenții au nevoie de exemple de bune practici pe care să le fructifice și la rândul lor să le pună în practică, așadar, ceea ce CRAF a dezvoltat până în acest moment, este o modalitate de a ne crea alte așteptări, de a conștientiza faptul că facultatea înseamnă și practică. Pentru mine, CRAF înseamnă dezvoltare personală și conștientizarea necesității de responsabilizare față de problemele comunității.”

Murgu Diana-Maria

„Consider că experiența CRAF este una inedită și benefică, ce are un impact pozitiv prin contribuția sa la formarea de deprinderi utile. Aceasta mi-a oferit oportunitatea de a interacționa cu persoane interesante și de a lua parte la diverse activități constructive bazate muncă în echipă.”

Stamatescu Raluca

„Cu toate că nu a trecut mult timp de când fac parte din fenomenul CRAF pot afirma că tot ce s-a întâmplat până acum a reprezentat o lecție, întrucât am avut posibilitatea de a învăța un mod diferit de lucru și nu pot considera acest lucru decât cea mai mare oportunitatea ce mi-a fost oferită până acum.”

Drăguț Irina

„Din punctul meu de vedere, CRAF este un concept inovativ prin care tineri sunt susținuți în vederea valorificării pe deplin a potențialului. Pentru mine experiența CRAF este una benefică, pentru că mi-a oferit posibilitatea de a interacționa cu oameni noi și să particip la activități interesante, care au contribuit la dezvoltara mea personală și profesională.”/p>

Rîjniță Iuliana-Mădălina

„În cadrul programului CRAF am descoperit lucruri noi, noi experiențe și noi practici de urmat și aplicat în viața personală cât și cea profesională. Pot spune că activând în acest program mi-am lărgit orizontul de cunoaștere, am învățat noi tehnici pentru o colaborare mai bună într-o echipă și aștept cu nerăbdare următoarele provocări pentru a face imposibilul posibil.”

Media

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță