• Proiectul EduMix100

EduMix100

EduMix100

EduMix100
BLENDED LEARNING AND DIGITAL LITERACY FOR EDUCATORS CENTRE

EduMix100 sprijină dezvoltarea abilităților de e-predare și încurajează educatorii să învețe să creeze conținut digital, să utilizeze eficient resursele din mediul on-line și să includă în tehnicile de predare și strategii de învățare la distanță.

Ideea acestui proiect a pornit de la dorința noastră de a ajuta studenții și absolvenții Universității din Craiova să catalizeze proiecte de dezvoltare a comunității care se adresează nevoilor locale din categoriile de dezvoltare durabilă, stimularea mobilității sociale și schimbarea modului în care oamenii își desfășoară activitatea cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Proiectul EduMix100 urmărește sa vină în sprijinul comunității în depășirea problemelor cauzate de pandemia COVID 19 și, în acest sens, ne-am îndreptat atenția către procesul de educație. Ne dorim să încurajăm profesorii să-și depășească limitele, să exploreze critic problemele legate de educație și să încerce noi abordări pentru includerea tehnologiei moderne în procesul didactic.

Pentru a face tranziția de la stilul tradițional de predare la e-learning profesorii au nevoie de ajutor. Cum putem contribui, prin acest proiect?

  • workshopuri de informare cu privire la metodele de predare prin e-learning;
  • training pentru crearea de conținut digital;
  • un spațiu adecvat și instrumente profesionale pentru înregistrarea conținutului digital;
  • sprijin în diseminarea conținutului creat, prin canale moderne.

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță