Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor - (A.S.F.E.A.A.)


Organizaţie studenţească ce îşi desfăşoară activitatea sub auspiciile Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova.

Membrii asociaţiei sunt o echipă motivată, un colectiv unit, cu perspective mari, cu o dorinţă intrinsecă de a îmbunătăţi şi de a perfecţiona lucrurile, cu o stare de spirit proactivă, un cerc de prieteni care şi-au propus să investească în viitorul lor şi al celorlalţi studenţi. Cu bune şi rele, dar mai ales cu dorinţa perpetua de a adăuga valoare în toate proiectele A.S.F.E.A.A., membrii dau dovadă de pasiune, ambiţie, entuziasmul participării la materializarea ideilor şi bucuria de a reuşi. Fiecare proiect finalizat cu success arată capacitatea membrilor acesteia de a duce la bun final lucrurile desfăşurate.

Activităţi desfăşurate:

  • Dezvoltare Personală și Profesională
  • Distracție
  • Reprezentare

Diversitatea activitatilor demonstrează implicarea acerbă, atât a membrilor cât şi a celor care sunt beneficiari direcţi sau indirecţi ai proiectelor. Concluzia se rezumă la numeroase uşi deschise pentru viitorul studenţilor şi o grămadă de prieteni care sunt un real sprijin mereu.

A.S.F.E.A.A. susţine inteligenţa, cunoaşterea, determinarea, viziunea şi puterea de muncă. Sunt încurajate sacrificiile personale şi efortul de a învăţa, atât în sala de curs, cât şi în toate celelalte experienţe de formare alese de studenţii facultăţii.

Intră pe pagina asociaţiei și vezi despre ce e vorba: www.asfeaaucv.com

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță