Organizaţia Studenţilor din Facultatea de Mecanică - (O.S.F.M.)


A luat naştere în urmă cu 11 ani la iniţiativa unor tineri, studenţi ai Facultăţii de Mecanică din dorinţa de a reprezenta studenţii şi interesele acestora.

Reprezentativitatea la nivelul Facultății de Mecanică se regăsește prin cei patru studenți membri ai Consiliului Facultății, iar la nivelul Universității din Craiova este concretizată prin cei doi studenți reprezentanți din Senatul Universității.

La nivel local, O.S.F.M., face parte din Convenția Organizațiilor Studențești din Craiova, fiind reprezentată în Consiliul Director al acesteia de către Oncescu Alin (Prim-vicepreședinte O.S.F.M. ) în funcția de Vicepreședinte Educațional, iar la nivel național suntem membrii ai Federației “Uniunea Națională a Studenților din România “(U.N.S.R. ) fiind reprezentați în Consiliul Director de catre Fudulache Ovidiu (Președinte OSFM ) in funția de Vicepreședinte Regional.

Pe lângă reprezentare, asociaţia se asigură de faptul că studenţii noştri au parte de activităţi şi evenimente menite să contribuie la dezvoltarea lor, atât în plan personal, cât şi în plan profesional.

Astfel, în fiecare an sunt realizate proiecte care se pliază pe nevoile studenţilor.Voluntarii din asociaţie sunt exemplul perfect pentru ceea ce înseamnă “a-ţi trăi studenţia la maxim”. Aceştia reuşesc întotdeauna să îmbine utilul cu plăcutul, respectiv viaţa academică, cu viaţa de voluntar.

Motto-ul asociaţiei este "Plăcerea în activitate, pune perfecţiunea în muncă".


Activităţi desfăşurate de asociaţie în ultimul an de activitate:

  • Cupa Mecanicii la Lovituri Libere
  • Concurs de cultura generala - MindQuest
  • Un Craciun mai fericit
  • Training – Cultura Organizationala
  • Treasure Hunt
  • Training Educatie Nonformala

Intră pe pagina asociaţiei și vezi despre ce e vorba:

175 burse lunare catre elevi si studenti

+110.000 $ valoarea burselor acordate

+200 voluntari in comunitatea FREC Craiova

25 studenți recrutați pentru performanță